Наші новини

Open call Ukrainian Contemporary Women’s Art Fest у 2020 році: САНСАРА

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Запрошуємо до участі у третьому міжнародному фестивалі сучасного жіночого мистецтва Ukrainian Contemporary Women’s Art Fest, що відбудеться у серпні 2020 року в Інституті проблем сучасного мистецтва (м. Київ, вул. Євгена Коновальця, 22 Д)

Загальна тема Ukrainian Contemporary Women’s Art Fest у 2020 році: SANSARA .
Зараз увесь світ, переживає непрості часи. Пандемія вірусу COVID 19 багато поміняла в нашій усталеній системі поглядів і системі дій. Глобалізований світ з його розвиненими ланцюжками економічних, соціальних, культурних взаємозв'язків під впливом жорстких карантинних заходів став розпадатися на окремі складові, демонструючи не тільки свої сильні, але і слабкі сторони. Країни, міста, родини само-ізолювались у власних кордонах. Розрив звичних взаємозв'язків оголив нашу тісну взаємозалежність і потребу в підтримці. Нам доведеться пережити випробування, впоратися з наслідками, відродити і по-новому поглянути на своє життя . Все це нагадує колесо сансари, поворот якого символізує зміну епох, ломку старого розуміння і зародження нового змісту.
Ми запрошуємо художниць до творчого пошуку , нових художніх висловлювань, емоційної візуалізації важливих проблем сучасного життя.

Артфест має на меті представити широкій публіці сучасне жіноче мистецтво у його широкій різноманітності.
Організатором Ukrainian Contemporary Women’s Art Fest 2020 виступає Українська асоціація жіночих досліджень в мистецтві (UAFRA) за підтримки Інституту проблем сучасного мистецтва.
Роботи, що планується демонструвати у рамках проекту, можуть бути виконані у будь-якому напрямку та жанрі мистецтва contemporary*. В першу чергу, нам цікаві художниці, які працюють з простором, експозицією та глядачем, а також проекти, що актуалізують теми важливих питань сьогодення.
Умови участі в проекті Ukrainian Contemporary Women’s Art Fest 2020:
Подати заявку до участі в Ukrainian Contemporary Women’s Art Fest 2020 можна до 31 липня 2020 року, заповнивши аплікацію за посиланням: https://forms.gle/pXWTV3uhhesjEcyZA
-
– взяти участь в open call можуть професійні художниці, які працюють в галузі живопису, графіки, скульптури, кераміки, інсталяції, відеоарту та інших візуальних мистецтвах;
– кожний учасник може запропонувати для участі у виставці до 3-х робіт,
– заявка має містити: фотографії робіт, короткий опис кожної роботи (концепція у вільній формі, техніка, матеріал, розмір, рік створення), творче CV авторки або арт-групи;
– роботи доставляються у виставковий простір художницями самостійно.
Куратор проекту- Ірина Акімова
Со-куратор проекту – Анастасія Гончаренко
Координатор – Мирослава Якимчук

м. Київ, вул. Волоська, 50/38, оф. 144

  • Телефон: +38 063 671 64 25
  • Email: uafraw@gmail.com

Фото картин

© UAFRA 2018. Все права защищены